eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 3 nejoblíbenější soupeři Lionela Messiho

Autor:
Datum: 19. 4. 2014

3. Real Madrid a FC Sevilla – 18 branek

Ačkoliv Lionel Messi vstřelil Realu Madrid (za 26 zápasů) a FC Seville (za 21 zápasů) doposud stejný počet branek, doplňující statistický údaj jasně naznačuje, že El Clásico je pro barcelonského hráče přece jen něco navíc.

Ve střetnutích proti Bílému baletu přidal Messi vedle přesných zásahu i 11 asistencí oproti šesti přihrávkám týmu z hlavního města Andalusie.

Svůj střelecký účet si Lionel Messi otevřel už ve třetím společném utkání, když rovnou třikrát srovnával na konečných 3:3 a byl to také jeho první ligový hattrick. Messiho specialitou jsou El Clásica v rámci soubojů o Španělský Superpohár. Dokázal se prosadit ve všech čtyřech doposud odehraných zápasech a celkem překonal Ikera Casillase pětkrát.

Zřejmě nejdůležitějšími brankami do sítě Realu Madrid však Lionel Messi vstřelil v Lize Mistrů v sezoně 2010/11. Oba španělské velkokluby se střetly až v semifinále soutěže. První utkání na San Bernabéu vyhrála po dvou Messiho gólech Barcelona 2:0. V odvetě se týmy rozešli smírně 1:1.

Sestřih všech 18 branek do sítě Realu Madrid

Stránky: 1 2 3 4

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: První sezona Hamšíka v Neapoli? Nejlepší střelec a sólíčko proti AC Milán - Marek Hamšík - Marek Hamšík

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace