eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Messi tlačí Barcelonu k navýšení svého platu

Autor:
Datum: 1. 5. 2013

Před pár dny obnovená vlna spekulací ohledně nápadníků o služby Lionela Messiho sice byla vyvrácena samotným hráčem, přesto to mělo za následek změnu v jednání o Messiho nové smlouvě.

„Chci zůstat v Barceloně. Je to můj domov a je to místo, kde chci být,“ vyjádřil se nedávno šestadvacetiletý útočník, avšak i tak si přes svého agenta řekl o navýšení své dosavadní smlouvy.

Již v červenci se v deníku As objevilo oznámení o Messiho odmítnutí nabídek od Manchesteru City, Chelsea, AS Monaca a Anži Machačkala, která v současnosti podle stejného zdroje využívá argentinský reprezentační kapitán jako nátlak na navýšení aktuálního ročního platu, jenž činí 11 mil. €.

Prezident Barcelony Sandro Rosell není v nastalé situaci v záviděníhodné pozici, protože vedle své největší hvězdy musí řešit prodloužení kontraktů i s Andrésem Iniestou, Marcem Bartrou a Martinem Montoyou. O oba mladé obránce navíc projevil silný zájem FC Liverpool.

Podle As sice nejsou ani Manchester ani Chelsea ochotni zaplatit o mnoho více než 100 mil. € a tedy nevyplatit Messiho přímo ze smlouvy (stejně jako je pro ně moc vysoký roční plat 25 mil. €), chtějí však rodákovi z Rosaria vytvořit projekt, ve kterém by se cítil dobře.

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: topnews.in)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace