eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Lionel Messi – Král fotbalového driblingu

Autor:
Datum: 15. 5. 2014

Komentátoři a fanoušci FC Barcelona letos prožívají sezonu se změnami názorů jak na horské dráze. Jednou píší a diskutují o konci jedné fotbalové éry a dopodrobna rozebírají, jak a kým by měl katalánský velkoklub obměnit svůj kádr, podruhé zase vynášejí hráče do nebes a nespekulují nad týmovou neporazitelností.

S tím samozřejmě bez debat souvisí proměnlivost výkonnosti Lionela Messiho. Je pravdou, že základem týmového úspěchu jsou série krátkých narážeček, jejímž největšími tvůrci jsou v záloze Xaviho Hernándeze a Andrése Iniesty, na druhou stranu toto nejde dělat do nekonečna a jsou situace, kdy týmový úspěch zařídí individuální schopnosti.

Dnes Vám přinášíme sestřih nejlepších driblingových kreací Lionela Messi, kterému se v tomto snad nemůže vyrovnat ani jeho největší konkurent v boji o post nejlepšího fotbalisty současnosti Cristiano Ronaldo.

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: facebook.com/LeoMessi)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace