eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Nejsledovanější video s Messim? Reklama na aerolinky!

Autor:
Datum: 2. 5. 2013

Argentinec Lionel Messi patří mezi nejlepší fotbalisty planety, nejsledovanější video s jeho osobou na YouTube však nemá s kopanou nic společného. Messi v něm sice pár fotbalových kousků předvede, ovšem ne na hřišti, nýbrž na palubě letadla!

Útočník katalánské Barcelony si koncem loňského roku zahrál ve videu společně s basketbalovou hvězdou Kobem Bryantem, jedná se o reklamu na turecké aerolinky.

A o co v reklamě jde? Malý klučina si přijde o podpis za Lionelem Messim, v tom okamžiku ho ale zaujme jiná „stár“ – Kobe Bryant. Oba se snaží upoutat jeho pozornost, vítězem se ale nakonec nestane ani jeden z nich.

Pokud si na YouTube zadáte do vyhledávání heslo „messi“, zjistíte, že nejsledovanějším videem je právě reklama na turecké aerolinky, kterou vidělo zhruba 105 milionů lidí! Na druhé příčce je video, kde Messi soupeří s Ronaldinhem o to, kdo je králem Barcelony. Tenhle snímek starý zhruba rok vidělo 34 milionů uživatelů.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/LeoMessi)

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: VIDEO: Messi hvězdou další povedené reklamy! Hraje kriket, hokej a střílí na Federera - Leo Messi - Leo Messi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace