eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bude Lionel Messi nejlépe placeným fotbalistou světa?

Autor:
Datum: 27. 5. 2014

Sága okolo Neymarova přestupu do FC Barcelona, kvůli níž musel minulý týden na svou pozici abdikovat Sandro Rosell a na jehož místo prezidenta klubu byl jmenován Josep Maria Bartomeu, může způsobit pohyby na čele tabulky nejlépe placených fotbalistů světa.

Nově jmenovaný, celkově už čtyřicátý v pořadí, nejvyšší představitel katalánského velkoklubu Bartomeu, se již nechal slyšet, že nejlepší hráč na světě by si zasloužil i nejvyšší plat.

„Obnovení smlouvy s Messim nemá co dočinění se současným okolním humbukem. Je to prostě nejlepší hráč světa a v blízké budoucnosti bychom měli kontaktovat jeho agenta Jorge Messiho s nabídkou udělat z jeho syna nejlépe vydělávajícího fotbalistu světa,“ řekl doslova Josep Maria Bartomeu.

Podle deníku Daily Mail pobírá Cristiano Ronaldo 16,5 mil. £ ročně, čemuž by se měla nová Messiho smlouva minimálně vyrovnat.

Vedení Barcelony čeká nelehké období, protože kromě Lionela Messiho musí vyjednávat ohledně nových smluv i s dalšími oporami Barcelony, jmenovitě Cescem Fabregasem, Sergio Busquetsem, Alexisem Sánchezem a Gerardem Piquem.

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: facebook.com/LeoMessi)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace