eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Messi rozhodně není miláčkem Pelého

Autor:
Datum: 7. 6. 2013

Brazilská legenda v minulosti mnohokrát zpochybnila schopnosti Lionela Messiho. Možná se to dá alespoň částečně pochopit, kvůli řevnivosti, jež panuje mezi Argentinou a Brazílií, avšak občas Pelé přestřelí. Třeba když Neymara označil za lepšího hráče než právě čtyřnásobného držitele Zlatého míče. A nedávno se do Messiho obul znovu.

Zidane byl ve své době lepší hráč než je dnes Messi,“ vyslovil svou tezi brazilský důchodce. Právě francouzský záložník se v minulosti mnohokrát dočkal podobných poklon od možná nejlepšího hráče historie.

Pelé nezapomněl připomenout ani svůj názor na srovnání dnes už spoluhráčů z Barcelony. „Messiho mám rád pro jeho techniku, ale Neymar je ještě techničtější,“ poslal odvážná slova do pranice.

Messi se momentálně nachází ve stavu zraněných, ale nelze mu než přičíst  k dobru, že na podobné výroky nereaguje nijak popudlivě. Dokážete si představ co by se stalo, kdyby podobná slova pronesl Pelé o takovém Zlatanu Ibrahimovičovi? Rozhodně by bylo o čem psát.

-Jiří Kunášek-

(foto: fcbarcelona.com)

Reklama


Komentáře


2 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace