eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Světový šampionát už mi leží v hlavě, říká Lionel Messi

Autor:
Datum: 21. 1. 2014

Lionel Messi při příležitosti předávání FIFA Zlatého míče samozřejmě předstoupil před novináře a jejich dotazy ani tak nebyly směřovány na uplynulý rok, jakožto na nejbližší budoucnost.

„Doufám, že před sebou máme dobrý rok nejen v Barceloně, ale i argentinské reprezentaci. Ovšem nemyslím tím jen své osobní statistiky, ale především týmové úspěchy. Světový šampionát už mi leží v hlavě,“ podělila se největší hvězda Barcelony o své tužby pro letošní rok.

„I když pořád ještě do MS zbývá několik měsíců, občas už na to v kabině dojde debata. Do té doby nás však čeká několik důležitých výzev. Rádi bychom uspěli v Lize mistrů, získali ligový titul a španělský pohár,“ představil Lionel Messi neskromné cíle katalánského velkoklubu.

„Nebylo to vůbec lehké, ale měl jsem možnost odcestovat do Argentiny, díky čemuž jsem si odpočinul od shonu v Barceloně a nabylo mě to novou energií. Všechno zlé, je pro něco dobré,“ ohlédl se argentinský kanonýr ještě jednou za svým nedávným svalovým zraněním.

„Abych byl upřímný, tak jsem docela dost relaxoval, během rehabilitace v Prediu (tréninkovém centru Argentinské fotbalové asociace, pozn. red.). Měl jsem možnost nějaký čas pobýt doma v Rosariu, vše šlo prostě skvěle. Po fyzické i psychické stránce jsem teď v dobré kondici a natěšený na následujících šest měsíců,“ popsal závěrem Lionel Messi čas strávený na „marodce“, který s požehnáním vedení Barcelony strávil v rodné Argentině.

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: facebook.com/LeoMessi)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace