eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Messi už kope do balónu! Návrat je tak zase o něco blíž

Autor:
Datum: 4. 12. 2013

Barcelona bez svého hlavního klenotu strádá. Messiho před pár týdny vyřadilo ze hry svalové zranění a jako kdyby se tím odválo kouzlo neporazitelnosti katalánského šperku. S nadějí tak všichni vzhlížení do Argentiny, kde Leo podstupuje druhou fázi rekonvalescence.

Messi odjel do domoviny po první fázi léčení. V Buenos Aires začal individuálně trénovat pod dohledem klubového lékaře Ricarda Pruna a fyzioterapeuta Elvia Paulorrosy. Ti do Španělska poslali s napětím očekávanou zprávu. „Poslední testy nám ukázaly, že léčba probíhá velice dobře,“ uvedl Pruna.

Stejně poctivě jako plní fotografové náplň své práce po celé Evropy, chovají se také ti jihoameričtí. Těm tak nemohlo utéct ani to, že se argentinská modla už pomalu opět začíná laskat s kulatým nesmyslem.

Avšak i tak Barcu čeká ještě nejméně měsíc bez svého krále. Nejen Gerardo Martino doufá, že se nejlepšího hráče světa z posledních let, bude moci postavit do důležitého duelu s Atlétikem Madrid, jenže se odehraje 12. ledna.

-Jiří Kunášek-

(foto: fcbarcelona.com)

 

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace