eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

3 zajímavé rekordy, které má v držení Argentinec Lionel Messi

Autor:
Datum: 9. 3. 2015

Argentinský útočník Lionel Messi během své dosavadní kariéry nasbíral už mnoho ocenění, a to jak klubových, tak i těch individuálních. Nejznámějším faktem zůstává, že je hned čtyřnásobným držitelem Zlatého míče.


ČTĚTE: 3x VIDEO + BONUS: Housličky v podání Lea Messiho v reprezentaci!


My se dnes zaměříme spíše na zajímavé rekordy Lionela Messiho. Víte o všech z nich, nebo vás některé překvapí? To zjistěte sami!

3 zajímavé rekordy Lea Messiho

Nejvíce hattricků v Lize mistrů. Začneme v nejprestižnější klubové soutěži na světě, kde Messi drží jeden zajímavý rekord, a sice nejvíce vstřelených hattricků. Na svém kontě jich má už pět!

Nejvíce ligových zápasů v řadě, v nichž skóroval. I tady je Messi nejlepší na celém světě. Celkem v 21 zápasech po sobě vždy dal alespoň jednu branku, dohromady jich v tomto období bylo rovnou 33!

Guinnessův rekord v počtu gólů za rok. Forvard katalánské Barcelony má zápis i v této slavné knize. Během kalendářního roku 2012 zaznamenal hned 91 soutěžních zásahů, celkem jich bylo dokonce 96!

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/LeoMessi)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace