eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Zápas ve Skotsku ukázal, že Barcelona je bez Messiho poloviční

Autor:
Datum: 2. 7. 2013

Stejně jako loni, i včera měl katalánský celek v Celtic parku vysoké procento držení míče. Paradoxem ovšem je, že minule Skotové vyhráli, ale byli horší. Nyní předvedl lepší výkon – a prohráli.

Domácí si vytvořili několik šancí a Barcelonu musel několika kvalitními zákroky držet nad vodou Valdés. Až sporná červená karta pro kapitána Scotta Browna hosty nakopla a k výhře jim postačila trefa Cesca Fabregase patnáct minut před koncem.

V případě Messiho nepřítomnosti má být hlavní útočnou zbraní Neymar. Brazilské naději jitě nejde upřít snaha, ovšem evidentně potřebuje více času k adaptaci. Zažil první zápas v Lize mistrů mimo Nou Camp, navíc houževnatý Celtic podporovaný tradičně skvělým publikem není snadným soustem ani pro ostřílené borce.

Pro každý tým na světě by bylo Messiho obtížné nahradit,“ prohlásil kouč Martino před úterním kláním. „I bez něj budeme fungovat,“ hovořil optimističtěji Andoni Zubizarreta, legendární gólman a v současnosti sportovní ředitel klubu.

Což se povedlo, podíváme-li se na konečné skóre. Kdo však viděl devadesát minut v Glasgow, takhle jistě asi mluvit nemůže.

-Jaromír Železník-

(zdroj fotky: cbc.ca)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace