eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Vytvoří Barcelona útok snů? K Messimu a Neymarovi chce Lewandowského!

Autor:
Datum: 14. 7. 2013

Lionel Messi, Neymar, Robert Lewandowski. Přesně v takovém složení by mohl útok fotbalové Barcelony v příští sezoně. Portál ESPN přišel s informací, že vedení katalánského velkoklubu kontaktovalo Dortmund ohledně možného přestupu polského kanonýra.

Pokud Lewandowski skutečně na Nou Camp zamíří, Barcelona by disponovala zřejmě neojbávanějším útokem na světě od sezony 2008/2009, kdy v dresu blaugranas úřadovala útočná trojice Lionel Messi – Samuel Eto´o – Thierry Henry.

Lewandowski má za sebou skvostnou sezonu, střílelo mu to na všech frontách. V Lize mistrů, kde došel s Dortmundem až do finále, nastřílel 10 gólů a v německé bundeslize pomohl Borussii 24 přesnými zásahy ke druhému místu v tabulce.

Kádr Barcelony by naopak mělI v průběhu léta opusti David Villa,Cristian Tello a také Alexis Sánchzéz, což by pro kouče Tita Vilanovu znamenalo zúžení útočných možností i přesto, že tým už posílil ze Santosu brazilský supertalent Neymar.

O Lewandowského měl enormní zájem Bayern Mnichov, ovšem vedení Borussie odmítlo posilovat svého největšího rivala. Pokud by měl odejít, tak

jedině do zahraničí. Zájem o služby 24letého útočníka už dříve projevil také Manchester United.

-red-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace