eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ibrahimovič je na stejné úrovni jako Messi s Ronaldem, říká Nedvěd

Autor:
Datum: 12. 7. 2013

Jeden z nejlepších fotbalistů české i československé historie Pavel Nedvěd patří mezi velké obdivovatele Zlatana Ibrahimoviče. Člen představenstva Juventusu Turín si dokonce přeje, aby se švédský kanonýr do Itálie vrátil.

„Kdo by nechtěl hráčejako je Ibrahimovič? Nebudu zastírat skutečnost, že si přeji, aby se do Juventusu jednou vrátil,“ prozradil Nedvěd pro italskou televizní stanici Italia 2.

Ibrahimovič v Turíně strávil dvě sezony před sestupem „Staré dáma“ do druhé italské ligy. V létě roku 2006 proto přestoupil do konkurečního Interu Milán za necelých 25 milionů eur. Nyní působí v PSG, kde má platnou smlouvu do roku 2015.

„Považuji ho za jednoho ze tří nejlepších hráčů an světě, je na stejné úrovni jako Lionel Messi a Cristiano Ronaldo. On dokáže zvednout úroveň každého týmu,“ říká bývalý kapitán českých fotbalistů, jenž v národním dresu odehrál 91 utkání.

Jednatřicetiletý švédský reprezentant není ovšem jediným, kdo Nedvěda zaujal. „Také se mi moc líbí Cavani. Je to útočník, který dává góly a přitom vždy pracuje pro celý tým. Pro Juventus by byl ideální,“ přemítá Nedvěd. „A navíc je to zlatý chlapec,“ dodal držitel Zlatého míče za rok 2003, který hrál v Juventusu osm let a získal s ním dva mistrovské tituly.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace