eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 3 největší gólové série Lionela Messiho

Autor:
Datum: 26. 3. 2014

Lionel Messi si už vybudoval takovou pověst, že některé jeho výkony zájmem fanoušku jen tak prošumí. Argentinský kanonýr zvládl v nejprestižnějším utkání Primera División nastřílet Realu Madrid tři branky, což se mu mimochodem podařilo podruhé v kariéře. Díky tomu se stal Bílý balet týmem, jemuž dal Messi nejvíce branek v kariéře.

Lehce stranou však zůstává informace, že onen devatenáctý kariérní hattrick v 29. kole La Ligy na stadionu Santiaga Bernabéu následoval hned týden po osmnáctém do sítě Osasuny Pamplony.

V dnešním TOP 3 listu Vám představíme největší/nejdelší série střetnutí španělské nejvyšší soutěže v řadě, ve kterých Lionel Messi skóroval více než jednu branku za zápas. Tak například dvě branky ve dvou po sobě jdoucích zápasech dokázal vstřelit hned devětkrát a pět gólů (3+2) ve dvou po sobě jdoucích kolech dokonce šestkrát.

Nedělní počin započatý proti Pamploně pak navazuje na 36. a 37. kolo sezony 2011/12, kdy se barcelonská „Desítka“ nejprve dvěma góly podílela na debaklu 7:0 s Rayem Vallecano, aby o týden později při výsledku 4:0 sama čtyřmi „kousky“ skolila v městském derby Espaňol Barcelona.

FC Barcelona – Espaňol Barcelona 4:0

https://www.youtube.com/watch?v=bmt8U4a7ZsY

Stránky: 1 2 3 4

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace