eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo jsou mnohem dražší než Gareth Bale, řekl Valdano

Autor:
Datum: 14. 7. 2013

Bývalý sportovní ředitel Realu Madrid Jorge Valdano v rozhovoru pro Radio Marca opět vyslovil myšlenku, že Lionel Messi a Cristiano Ronaldo mají mnohem větší cenu než největší letní úlovek Bíleho baletu Gareth Bale.

Reprezentant Walesu svým letním odchodem z Tottenham Hotspur stanovil nový přestupní rekord. Jorge Valdano, za jehož panování na pozici sportovního ředitele přišli do Realu Madrid mimo jiné Ronaldo, Luis Figo nebo Zinedine Zidane si je jistý, že cena Lionela Messiho a Cristiana Ronalda je mnohem vyšší.

„Cristiano a Messi jsou mnohem cennější než 100 milionů eur,“ řekl ve včerejším rozhovoru mistr světa z roku 1986 Jorge Valdano.

„Bale má však čas dokázat své kvality a Madrid je pro to nejlepší místo. Real v něm získal kvalitního hráče na dlouhou dobu, který klubu pomůže dosáhnout ty nejvyšší fotbalové cíle,“ dodal na závěr Valdano.

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: topnews.in)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace