eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 3 Messiho sezony s největším počtem proměněných penalt

Autor:
Datum: 2. 4. 2014

Lionel Messi v poslední době pro Barcelonu rozhodnul dvě důležitá utkání brankami z penalt, v 29. kole dvěma brankami z pokutových kopů otočil skóre v El Clasicu s Realem Madrid a tuto sobotu dal takto jedinou branku v derby s Espaňolem Barcelona, proto jsme se rozhodli zaměřit se právě na tuto standartní situaci.

V dnešním TOP 3 listu Vám představíme tři sezony Primera División v kariéře Lionela Messiho, ve kterých vstřelil argentinský útočník nejvíce branek ze značky pokutového kopu.

Lionel Messi ve své kariéře doposud vstřelil v La Lize z pokutových kopů jednatřicet branek. První však až ve své čtvrté sezóně v kádru Barcelony (2007/08), protože do té doby byli jejími exekutory pouze Ronaldinho a Samuel Eto´o.

Mezi lety 2010 až 2013 byl naopak rodák z Rosaria v La Lize jediným úspěšným střelcem Barcelony z těchto standartních situacích. V letošní sezoně se situace i z důvodu Messiho zranění trochu pootočila a úspěšně kopnutou penaltou se můžou pochlubit i Andrés IniestaNeymarem. Cesc Fabregas se nemýlil dokonce dvakrát.

Stránky: 1 2 3 4

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace