eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Tvrdá kritika na hlavu Messiho: Za svá zranění si může sám!

Autor:
Datum: 19. 11. 2013

Až nečekaně tvrdá kritika se v těchto dnech snáší na hlavu nejlepšího fotbalisty světa. Lionel Messi už popáté v letošním roce absentuje kvůli svalovému zranění. Podíl hvězdy Barcelony na sérii zranění je možná větší, než si on sám uvědomuje.

„Messi ja jako dítě, které se o sebe nedokáže postarat, protože je zblázněný do sportu. Hráč by měl přece poznat, kdy je toho dost. I lidé „v zákulisí“ by měli pochopit, že Messi potřebuje, aby ho někdo usměrnil,“ nechal se slyšet kondiční trenér Fernando Signorini, který s 26letým forvardem úzce spolupracoval v argentinské reprezentaci.

Držitel čtyř Zlatých míč pro nejlepšího fotbalistu roku se zranil 10. listopadu během ligového zápasu se Sevillou. Diagnóza? Trhlinu v zadním stehenním svalu bude léčit až do Vánoc.

Také čtěte: Messi si musí zvykat na něco nového

Messi prý nebyl stoprocentně připraven na návrat na hřište po předchozím zranění. „Musí důvěřovat lidem, kteří se o něj starají, zejména v Barceloně . Je to však i o tom , že hráč musí odhadnout, kdy potřebuje pauzu . Měl by se naučit poslouchat, je to inteligentní člověk,“ dodal Signorini.

Messiho trápily zranění i dříve a sám přiznal , že na návrat nebyl dostatečně připraven. Kvůli svalovým problémům v letošní sezoně nedohrál ani srpnové utkání s Atléticem a zářijový duel proti Almeríi.

-pha-
Foto: fcbarcelona.com

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace