eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Nad mistrovstvím světa ještě nepřemýšlím, tvrdí Lionel Messi

Autor:
Datum: 12. 5. 2014

Výsledky týmů ze špičky Primera División vyvolávají pocit, jako by o titul mistra španělské ligy snad nikdo nestál. Obdobné myšlenky jsou však ve spojitosti s nekonzistentností výkonů FC Barcelona téměř celou sezonu.

A to především s osobou největší hvězdy týmu, Lionelem Messim, který je na jednu stranu řazen mezi nejlepší hráče historie, na druhou stranu je mu předhazováno, že se dosud nestal mistrem světa.

A jelikož se největší fotbalový svátek koná jednou za čtyři roky, stojí celá klubová sezona 2013/14 v jeho stínu.

„Mezi nejlepšími hráči historie je mnoho těch, kteří nikdy nevyhráli mistrovství světa. Avšak dokázat to by bylo něco velmi speciálního,“ zamyslel se nad svým statusem argentinský útočník.

„Pravda je taková, že nad šampionátem ještě moc nepřemýšlím, ale uvědomuju si, že v Brazílii bude pro svou blízkost mnoho Argentinců,“ vyvrátil Messi spekulace o jeho nesoustředěnosti na klubové povinnosti.

„A chápu také touhu fanoušků plnit si své sny,“ dodal závěrem rodák z Rosaria, že si je vědom odpovědnosti k fanoušků reprezentace, kterých bude na Mundial spoustu a budou si přát pro své miláčky vítězství.

-Stanislav Gajdoš-
(zdroj fotky: facebook.com/LeoMessi)


Informace o probíhajícímu MS v hokeji naleznete zde.

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace