eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Messiho aura poskvrněna? Možná není až tak příkladný hráč

Autor:
Datum: 26. 5. 2013

Lionela Messiho máme nejen za famózního fotbalistu, ale díky povahovým rysům i za vzorového profesionála. Třeba ale jen neznáme úplně vše.

Pro švédskou televizi TV4 udělal rozhovor trenér Hans Backe. Ten sice nikdy nevedl Barcelonu ani některý z mládežnických celků, ovšem mezi lety 2010-2012 spadali pod jeho vedení v NY Red Bulls Thierry Henry a Rafael Marquéz, dva bývalí hráči katalánského velkoklubu.

Zřejmě od nich tak získal informace o incidentu z roku 2009, které předal veřejnosti až nyní. Tvrdí, že argentinská star neuposlechla nařízení tehdejšího kouče Pepa Guardioly a následně mu dala vědět, co si o tom myslí.

„Bylo to tři hodiny před zápasem. Všichni společně seděli a jedli, když si řekl o plechovku koly. Guardiola mu však odpověděl, že by si ji už takhle pozdě neměl dávat, že je to porušení pravidel,“ začal Backe.

„Jenže Messi odešel, vrátil se s kolou v ruce a před ním ji vypil. Neshod tam proběhlo více. Byla to válka, kterou Guardiola nemohl vyhrát,“ dodal Švéd.

Někteří pak tvrdí, že právě útočník zapříčinil příchod Gerarda Martina na barcelonskou lavičku, aby neztratil vůdčí roli po přestupu Neymara. Chilský trenér totiž vedl Messiho v Newels Old Boys ještě v žákovském věku. Co je pravda a co obyčejná pomluva se asi nikdy neodzvíme.

-Jaromír Železník-

(zdroj fotky: walmii.com)

Reklama


Komentáře


4 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace