eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Messi je na smutný a naštvaný zároveň. Zranění prý nečekal

Autor:
Datum: 18. 5. 2013

Hvězdu katalánské Barcelony Lionela Messiho v posledním roce trápí častá zranění. Letos je potřetí mimo hru, v minulém ligovém zápase proti Betisu Sevilla střídal už po dvaceti minutách. A důvod? Natrhl si stehenní sval na levé noze.

Barca i bez něj poslední tým tabulky smetla v pohodě 4:1, Messi se však na trávník vrátí až po novém roce. Zranění je pro něj velmi frustrující, navíc zřejmě popáté v řadě neobhájí vítězství v prestižní anketě Zlatý míč FIFA. K triumfu má blíže Cristiano Ronaldo.

Jsem smutný, protože jsem zranění nečekal. A zároveň jsem také naštvaný, že zranění přišlo hned po tom předchozím,“ uvedl šestadvacetiletý útočník pro argentinský deník Olé.

Za jeho časté zdravotní problémy do jisté míry může vysoká herní vytíženost. To ale Lionel Messi popírá. „Nejsem zdaleka jediný, kdo odehraje tolik zápasů za sezonu. Mnoho hráčů v lize hraje stejně jako já,“ upozornil sto devětašedesát centimetrů vysoký forvard.

Messi pochopitelně chce na Mistrovství světa 2014 do Brazílie, a tak svůj návrat nechce uspěchat. „Až se mé tělo bude cítit úplně v pořádku, tak se vrátím,“ dodal na závěr.

V La Lize stihl argentinský reprezentant odehrát 11 kol, přesně do černého zamířil osmkrát.

Jan Hloch
(zdroj fotky: mirror.co.uk)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace